Gå direkt till innehållet

Jobba med oss i landstinget!

Vill du bli en del av vårt arbetslag och arbeta för en valseger 2018? Till vårt kansli i Landstingshuset på Kungsholmen söker vi dig som vill ha ett stimulerande arbete med att utveckla och sprida Vänsterpartiets politik.

Inför valet utlyser vi nu ett vikariat:

– Hälso- och sjukvårdspolitisk sekreterare, föräldravikariat till 30 september 2018

Politisk sekreterare

Som politisk sekreterare är du ett stöd till våra politiker. I tjänsten ingår att bevaka och bereda ärenden och skriva yttrande inför beslut i nämnder och styrelser. Du skriver interpellationer och motioner, tar fram underlag och omvärldsbevakar.

Vi söker dig som har:

– relevant högskoleutbildning inom samhällsvetenskap eller motsvarande

– tidigare erfarenhet av att arbeta som politisk sekreterare eller motsvarande erfarenhet från en ideell eller politiskt styrd organisation

– god kommunikativ förmåga i tal och skrift

– förmåga att läsa och analysera stora mängder text

Meriterande:

– Kunskap och/eller erfarenhet inom hälso- och sjukvård

– Akademiska meriter inom ekonomisk analys (företags- och/ eller nationalekonomi)

För tjänsten gäller även:

Behjälplig med viss administration. Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga. Samtidigt är du en del av ett team med politiker och samarbetar även med andra politiska tjänstemän. Vi förutsätter att du delar Vänsterpartiets värderingar och har god kännedom om vår politik.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid till och med 30 september 2018.

Viss tjänstgöring på kvällar och helger förekommer. Lön enligt överenskommelse. Kommunallagen 4 kap § 32ger rätt till tjänstledighet från ordinarie arbete för tjänst som politisk sekreterare. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är i landstingshuset på Kungsholmen.

Vänsterpartiet arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Ansökningshandlingarna kommer därför att vara avidentifierade.

Vill du veta mer, ring:

Jessica Nilsson, kanslichef 0707 37 41 60

jessica.n.nilsson@sll.se

Fackliga företrädare:

Saco, Gunilla Evanth, tfn. 08 123 142 36

Vision, Heléne Söderholm, tfn. 08 123 140 54

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni till vanster@sll.se