Gå direkt till innehållet

Vänsterpartiet i Stockholms stad söker ny ledamot till idrottsnämnden

Brinner du för folkhälsa, idrott och friluftsliv? Då kan uppdraget som Vänsterpartiets ordinarie ledamot i idrottsnämnden vara något för dig. 

Vänsterpartiet i Stockholms stad söker en ledamot till idrottsnämnden. Idrottsnämndens övergripande mål är folkhälsa genom breddidrott. Nämnden ska främja stockholmarnas folkhälsa genom att erbjuda möjligheter till idrott och friluftsliv. Idrottsnämnden ansvarar också för stadens bidragsgivning och stöd till idrottsföreningar.

Grundkrav för nominering är att vara boende i Stockholm stad och vara medlem i Vänsterpartiet. Intresse för idrottsfrågor och vår politik är önskvärt. Alla medlemmar har rätt att nominera och kandidera till uppdraget. Till nomineringen behöver vi en presentation av nominerade personer samt så kompletta uppgifter som möjligt enligt följande:

 Sista nomineringsdag är den 22 maj 2017 kl. 12. Nomineringarna ska skickas till naile.aras@stockholm.se För frågor om uppdraget kontakta Sebastian Wiklund. 0761229120 sebastian.wiklund@stockholm.se