Gå direkt till innehållet

Jobba med oss! Vänsterpartiet i Stockholms läns landsting söker en pressekreterare/kommunikatör

Vill du bli en del av vårt arbetslag och arbeta för en valseger 2018?

Till Vänsterpartiets kansli i landstingshuset på Kungsholmen söker vi dig som vill ha ett stimulerande arbete med att utveckla och sprida Vänsterpartiets politik.

Inför valet förstärker vi press och kommunikation med en tidsbegränsad anställning:

– Pressekreterare/kommunikatör på heltid till och med 31 december 2018 med omgående anställning

Pressekreterare/kommunikatör

Som pressekreterare/kommunikatör är du ett stöd till våra politiker. Du kommer främst att arbeta tillsammans med vår pressekreterare som har ansvar för pressfrågor men även för valarbetet. Arbetet innehåller en mängd olika delområden, bland annat:

Du kommer att delta i arbetet med att ta fram valmaterial och kommunicera vår politik muntligt och skriftligt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av exempelvis grafisk design alternativt framställandet av politiskt material.

Vi söker dig som har:

Meriterande:

– Valarbete

– Redan upparbetat kontaktnät

Arbetet förutsätter att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga. Samtidigt är du en del av ett team med politiker och samarbetar även med andra politiska tjänstemän. Vi förutsätter att du delar Vänsterpartiets värderingar och har god kännedom om vår politik.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid till och med 31 december 2018.

Viss tjänstgöring på kvällar och helger förekommer. Lön enligt överenskommelse. Kommunallagen 4 kap § 32ger rätt till tjänstledighet från ordinarie arbete för tjänst som pressekreterare. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är i landstingshuset på Kungsholmen.

Vänsterpartiet arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalet.

Vill du veta mer, ring:

Jessica Nilsson, kanslichef 0707 37 41 60

jessica.n.nilsson@sll.se

Fackliga företrädare:

Saco, Gunilla Evanth, tfn. 08 123 142 36

Vision, Heléne Söderholm, tfn. 08 123 140 54

Välkommen med din ansökan senast den 30 januari till jessica.n.nilsson@sll.se