Gå direkt till innehållet

Moderatstyrd förvaltning till Rågsved?

Det folkpartistiskt styrda Tensta får den folkpartistiskt styrda utbildningsförvaltningen med 400 anställda rapporterar ABC ikväll. Det blir ett bra tillskott av arbetsplatser. För någon dag sedan sa också den folkpartistiske ministern att diskrimineringsombudsmannen, DO, skulle till Rinkeby eller Tensta. Folkpartiet för hela slanten alltså…

Om DO är viktigast att flytta till Järva tycker folk olika om. Jag avundas inte DO kan jag iallafall säga. Men utbildningsförvaltningen hade jag gärna sett i Rågsved eller kulturförvaltningen. Nu väntar vi på vilken förvaltning som kommer hit. Hörde på Facebook att det ryktats om Stockholmshem. Bättre vore Familjebostäder, som ska ta över all allmännytta i området.

Om det finns samband mellan partifärg, stadsdelsnämndsstyre och utflyttad förvaltning bör det vara något som är moderatstyrt … ifall det inte är så illa att Tekniska nämndhusets flytt gör att man anser att vi har fått vårt. Men det är i Rågsved och Högdalen vi saknar arbetsplatser, inte i Globenområdet!