Gå direkt till innehållet

Jag är redo för duell med C!

Centerpartiets landstingsråd har utmanat Vänsterpartiets landstingsråd Håkan Jörnehed till en debatt om sjukvården och välfärden.

– Åh vad roligt, jag tackar självklart ja! Vänsterpartiet tar varje tillfälle som ges för att få fram våra synpunkter på varför man inte ska ha vinstyftande företag och riskkapitalister i välfärden och i sjukvården. Det ska bli ett sant nöje att ta diskussionen med Gustav Hemming.  Jag ser verkligen fram emot att få förklara för  Gustav varför vården med Vänsterpolitik blir bättre och mer jämlik och jämställd.

– Sedan vill jag  vill också ta tillfället i akt att diskutera framtiden för Danderyds sjukhus som Centerpartiet också vill privatisera.  Vänsterpartiet tycker inte att vården är till salu. Varför tycker du det Gustav? Så Hemming, bestäm tid och plats – jag är redo för duellen! säger Håkan Jörnehed.