Gå direkt till innehållet

Vi söker en representant till servicenämnden

Vänsterpartiet i Stockholms stad söker en ersättare till servicenämnden. Servicenämndens kärnverksamhet är administrativa tjänster. På uppdrag av kommunstyrelsen och andra nämnder ska servicenämnden svara för genomförandet av gemensamma administrativa processer.

Nämndens ansvar omfattar:

Servicenämnden är en liten nämnd och Vänsterpartiet har bara en ersättarplats. Nämnden brukar ha möte ungefär en gång i månaden på tisdagar halv nio på morgonen vid Globen. Mötet tar cirka en halvtimme.

Det utgår inget årsarvode, bara ett sammanträdesarvode när man är närvarande på 520 kronor före skatt. En gång i halvåret hålls ett halvdagsmöte på förmiddagen inklusive lunch.

Grundkrav för nominering är att vara boende i Stockholms stad och att vara medlem i Vänsterpartiet. Intresse för frågorna och vår politik är önskvärt. Alla medlemmar har nomineringsrätt. Till nomineringen behöver vi en presentation av nominerade personer samt kompletta uppgifter enligt följande:


Sista nomineringsdag är den 11 oktober 2017 kl. 12:00 Nomineringarna ska skickas till naile.aras@stockholm.se För frågor om uppdraget kontakta Torun Boucher. 0761229121 torun.boucher@stockholm.se